скачать itunes бесплатно

Itunes indir, itunes indir.

Itunes indir


Itunes


Itunes çıtayı yükseltiyor.


Yepyeni bir eğlence deneyimi için macOS Catalina’yı indirin. Müzikleriniz, filmleriniz, podcast’leriniz ve sesli kitaplarınız otomatik olarak Apple Music, Apple TV, Apple Podcasts ve Apple Books uygulamalarına aktarılsın. Satın alma, kiralama ve içe aktarma gibi en sevdiğiniz iTunes özelliklerini bu uygulamalarda da kullanmaya devam edin.



Macos’in önceki sürümleri için iTunes 12.8’i ve


Windows için iTunes uygulamasını dilediğiniz zaman indirebilirsiniz.


Itunes 12.8 Sistem Gereksinimleri



  • Intel işlemcili Mac bilgisayar

  • 720p HD video, iTunes LP veya iTunes Extras oynatmak için 2.0 GHz Intel Core 2 Duo veya daha hızlı bir işlemci gerekir.

  • 1080p HD video oynatmak için 2.4 GHz Intel Core 2 Duo veya daha hızlı bir işlemci ve 2 GB RAM gerekir.

  • Itunes LP veya iTunes Extras oynatmak için 1024 x 768 veya üzeri; 1280 x 800 veya üzeri ekran çözünürlüğü gerekir.

  • Apple Music, iTunes Store ve iTunes Extras kullanmak için internet bağlantısı

  • Ses, MP3 veya yedekleme CD’leri oluşturmak için Apple Combo sürücüsü veya SuperDrive gerekir. Itunes 11.5.6 скачать Apple tarafından üretilmemiş bazı CD-RW kayıt cihazları da kullanılabilir. Apple Music kataloğundaki şarkılar CD’ye yazdırılamaz.




  • Os X 10.10.5 veya daha yeni sürümü

  • 400 MB kullanılabilir disk alanı

  • Apple Music, iTunes Store ve iTunes Match her ülkede kullanılamayabilir.

  • Apple Music deneme üyeliği için kaydolmak gerekir ve deneme üyeliği yalnızca yeni aboneler için geçerlidir. Itunes 10 Deneme süresinin sonunda üyeliğiniz otomatik olarak yenilenir.



Itunes


Windows için en yeni
sürümü indirin.


Yeni eğlence uygulamaları şimdi macOS Catalina’da yüklü olarak geliyor. En sevdiğiniz müziklere, filmlere, TV programlarına ve podcast’lere erişmek için sisteminizi hemen yükseltin. Apple Music’e üye olun, 50 milyondan fazla şarkıyı reklamsız olarak, online veya offline dinleyin.


Windows 32 bit sürümünü mü arıyorsunuz?


Itunes


En yeni sürümü
Microsoft Store’dan indirin.


Windows Sistem Gereksinimleri



  • Sse2 desteğine ve 512 MB RAM’e sahip 1 GHz Intel veya AMD işlemcili PC

  • Itunes Store’da standart çözünürlüklü bir video oynatmak için Intel Pentium D veya daha hızlı bir işlemci, 512 MB RAM ve DirectX 9.0 uyumlu bir ekran kartı gerekir.

  • 720p HD video, iTunes LP veya iTunes Extras oynatmak için 2.0 GHz Intel Core 2 Duo ya da daha hızlı bir işlemci, 1 GB RAM ve Intel GMA X3000, ATI Radeon X1300 ya da NVIDIA GeForce 6150 veya daha iyi bir sürümü gerekir.

  • 1080p HD video oynatmak için 2.4 GHz Intel Core 2 Duo veya daha hızlı bir işlemci, 2 GB RAM ve Intel GMA X4500HD; ATI Radeon HD 2400; NVIDIA GeForce 8300 GS veya daha iyisi gerekir.

  • Itunes LP veya iTunes Extras oynatmak için 1024 x 768 veya üzeri; 1280 x 800 veya üzeri ekran çözünürlüğü gerekir.

  • 16 bit ses kartı ve hoparlör

  • Apple Music, iTunes Store ve iTunes Extras kullanmak için internet bağlantısı

  • Ses CD’leri, MP3 CD’leri ya da yedekleme CD veya DVD’leri oluşturmak için iTunes ile uyumlu CD ya da DVD kayıt cihazı. Apple Music kataloğundaki şarkılar CD’ye yazdırılamaz.




  • Windows 7 veya daha yeni sürümü

  • Windows’un 64 bit sürümleri için iTunes 64 bit yükleyicisi gerekir.

  • 400 MB kullanılabilir disk alanı

  • Bazı üçüncü taraf görselleştiriciler iTunes’un bu sürümüyle uyumlu olmayabilir. Itunes 12.1 veya daha yeni sürümüyle uyumlu güncel bir görselleştirici için, lütfen geliştirici ile iletişim kurun.

  • Apple Music, iTunes Store ve iTunes Match her ülkede kullanılamayabilir.

  • Apple Music deneme üyeliği için kaydolmak gerekir ve deneme üyeliği yalnızca yeni aboneler için geçerlidir. Deneme süresinin sonunda üyeliğiniz otomatik olarak yenilenir.



Diğer sürümleri mi arıyorsunuz?


Macos Windows Microsoft Store


Itunes çıtayı yükseltiyor.


Yepyeni bir eğlence deneyimi için macOS Catalina’yı indirin. Скачать itunes 11.5.6 Müzikleriniz, filmleriniz, podcast’leriniz ve sesli kitaplarınız otomatik olarak Apple Music, Apple TV, Apple Podcasts ve Apple Books uygulamalarına aktarılsın. Satın alma, kiralama ve içe aktarma gibi en sevdiğiniz iTunes özelliklerini bu uygulamalarda da kullanmaya devam edin.


Müzik, TV ve podcast’ler
şimdi başroldeler.


Itunes insanların müzik, film ve podcast’leri deneyimleme biçimini sonsuza dek değiştirdi. Ve şimdi tamamen yeni üç özel uygulama her şeyi yeniden değiştiriyor. Itunes скачать бесплатно Apple Music, Apple TV ve Apple Podcasts. Mac’inizde eğlencenin tadını en iyi şekilde çıkarmanız için üçü de her yönüyle baştan tasarlandı. Hiç merak etmeyin, iTunes arşivinizdeki her şeye her uygulama üzerinden erişmeye devam ediyorsunuz. Icloud, aygıtlarınız arasında her şeyi kusursuz bir şekilde eşzamanlıyor. Isterseniz aygıtınızı doğrudan Mac’inize bağlayarak da yedekleme, geri yükleme ve eşzamanlama yapabiliyorsunuz.


Apple Music şimdi Mac’te. Sevenleriyle.


Yeni Apple Music uygulaması, Mac’teki en gelişmiş online müzik deneyimini sunuyor. 1 60 milyon şarkıdan oluşan arşivde keşfe çıkın, yeni sanatçılar ve parçalarla tanışın, mükemmel çalma listesini bulun, parçaları indirip offline olarak dinleyin veya yıllar boyunca topladığınız tüm müziklerin keyfini çıkarın. Bunların hepsine müzik arşivinizden ve tüm aygıtlarınızdan erişin.


Apple TV. Itunes 11.5.6 скачать Mac’te
gösterimde.


Mac için Apple TV uygulaması en sevdiğiniz filmlerin yeni adresi. Her şeyi doğrudan uygulamada veya offline olarak izleyin. Şimdi İzle sekmesinde en harika içerikleri keşfedin. Hatta bir ekranda nerede kaldıysanız, diğer aygıtlarınızda aynı yerden izlemeye devam edin. Ve ilk kez, 4K 2 ve Dolby Atmos 3 özellikli filmleri Mac’inizden izleyin.


Postcast’leri bir de Mac’ten dinleyin.


En sevilen eğlence, komedi, haber ve spor programları şimdi Apple Podcasts ile Mac’inizde. Başlık, konu, sunucu, konuk, içerik ve daha fazla kritere göre arama yapın. Abone olun, yeni bölümler çıkar çıkmaz bildirim alın. Ve Şimdi Dinle sekmesiyle tüm aygıtlarınızda kaldığınız yerden kolayca devam edin.


Itunes Desteği ile sorularınıza yanıt bulun


Eşzamanlama, iTunes’un daha yeni sürümüne geçiş yapma, iTunes Store’dan satın aldığınız bir içerik ve


Daha birçok konuda yardım alın.


Itunes’un önceki sürümlerine ulaşın


Uyumlu işletim sistemleri ve donanımla çalışması için iTunes’un önceki sürümlerinden birini indirin.




В итоге: iTunes iTunes çıtayı yükseltiyor. Yepyeni bir eğlence deneyimi için macOS Catalina’yı indirin. Скачать itunes 11 для windows xp Müzikleriniz, filmleriniz, podcast’leriniz ve sesli kitaplarınız otomatik olarak Apple Music,

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.

Архив блога